Indiana

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Indiana

Nekretnina za prodaju u Indiani

Ako želite kupiti nekretninu za prodaju na bogatom mjestu, ali iu mirnoj zemlji, morate odabrati Indianu. Poznat kao država Hoosier, Indiana raste po povoljnijoj stopi od mnogih drugih država u Sjedinjenim Državama. Država Indiana nalazi se u blizini jezera Michigan. Zapravo se graniči is Michiganom, Ohioom, Kentuckyjem i Illinoisom.

Indiana je 17. država po broju stanovnika i 38. po površini. Država ima nekoliko gradskih gradova od 100.000 ili više stanovnika i mnoge manje gradove i mjesta.

Zahvaljujući suficitu industrije u Indiani, stopa nezaposlenosti je prilično niska. Nezaposlenost u Indiani iznosila je 3,2% u ožujku 2018., što je gotovo cijeli postotni bod ispod nacionalnog prosjeka. Slijedeći trenutni nacionalni trend, stopa nezaposlenosti u Indiani opada, što znači da postoje nova radna mjesta.

Indiana je ekonomija vrlo zdrava u usporedbi s ostatkom nacije. Iz godine u godinu se poboljšava, a razlika između 2017. i 2018. je minimalna.

Kamatne stope, iako neznatno rastuće, još uvijek su atraktivne i potiču tržište nekretnina za prodaju u Indiani, ali i vlasništvo kuće. U 2018. godini potražnja za nekretninama za prodaju u Indiani, posebno obiteljskim kućama, nastavit će rasti kao i 2016. i 2017. godine.

Međutim, ne dolaze sve ruže za nove vlasnike Indijane.

Rast zaposlenosti i niske kamatne stope stvaraju brzo stambeno tržište i, u nekim područjima visoke potražnje, graditelji se bore da osiguraju dovoljno neovisnih domova po pristupačnim cijenama kako bi zadovoljili potražnju za zdravim gospodarstvom.

NAR (Nacionalna udruga trgovaca nekretninama) izvješćuje da će se prodaja novih kuća i prodaja postojećih kuća povećati više nego u 2016. i 2017. godini. Prodaja obiteljskih kuća ove će se godine povećati za 17,1%.

Carmel Niche, Indiana, jedno je od najboljih mjesta za život i kupnju nekretnina za prodaju u Indiani. Carmel je grad s oko 86.000 stanovnika, a najbliži grad metropole je Indianapolis.

Grad je dobio izvrsne ocjene za javne škole, stanovanje, obiteljsko prijateljstvo, radna mjesta, kriminal, sigurnost, zdravlje i fizičku spremnost.

U Karmelu postoji vrlo zdravo tržište nekretnina, a općenito je slobodan od nekih manjih problema koji bi se, kao što je Indianapolis, na metropolitanskom tržištu nekretnina osjećalo kao preskup smještaj i malu ponudu.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Veliki 2-priča kući sa 4 spavaće sobe, 2 kupaonice i tonu potencijala. Blizina cestama, crkve i medicinske ustanove. (Potrebe renoviranja). Motivirani...
Cod. 9364

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

179,120.80HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

20000 m²
2 priča kuće s podrumu nije namješten. 1,5 kupaonice.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB